Adults only Curaçao

Adults only hotels op Curaçao gezocht? Wij hebben de mooiste adults only hotels van Curaçao voor je op een rijtje gezet. Wat is de betekenis? Deze hotels zijn alleen geschikt voor volwassenen, niet voor kinderen. Mensen die zelf geen kinderen mee op vakantie hebben en tijdens de vakantie geen prijs stellen op kinderen, kunnen kiezen voor adults only vakanties. Aruba heeft een aantal hotels waar alleen volwassenen zijn toegestaan. De minimale leeftijd is meestal 16 of 18 jaar.

Adults only hotels Curaçao

Wat zijn de beste adults only hotels van Curaçao? Onderstaande vakanties hebben goede beoordelingen en zijn alleen geschikt voor volwassenen. Ideaal wanneer je in alle rust, zonder kinderen, wil genieten van je vakantie.

The Ritz Village hotel

The Ritz Village hotel

The Ritz Village hotel, alleen voor volwassenen op Curaçao. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. The Ritz Village voelt aan als een klein dorpje. Verblijf in de monumentale wijk Scharloo aan de rand van het centrum Punda.

- Dichtbij het gezellige Pietermaai
- Alleen volwassenen, geen kinderenCasa Amalia Curaçao

Casa Amalia

In het kleinschalige complex bij de Jan Thiel Baai heerst een gemoedelijke sfeer. Het bestaat uit twee delen: het villa gedeelte met 9 kamers en een appartementengebouw met 8 ruime appartementen, ideaal voor koppels en singles.

- Jan Thiel strand om de hoek
- Huiselijke sfeerFloris Suite Hotel op Curaçao

Floris Suite Hotel

Rust, ruimte en de tijd voor jezelf in Floris Suite Hotel op Curaçao. In dit Adults Only hotel draait alles om aandacht voor elkaar. Alleen maar suites, een gemoedelijke sfeer en een vriendelijk team dat voor je klaarstaat.

- Privé zandstrand op 300 meter
- Relaxen in de uitgebreide spaAdults only all inclusive Curaçao

Heerlijk genieten van je vakantie, zonder de aanwezigheid van kinderen? Kinderen zijn natuurlijk fantastisch, alleen kan je om verschillende redenen kiezen voor een adults only vakantie. Curaçao heeft een aantal mooie hotels alleen voor volwassenen.

Adults only all inclusive Curaçao

Een all inclusive vakantie is heerlijk! Je hoeft je geen zorgen te maken over betalingen, eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. In ons overzicht zijn er hotels te vinden met logies, halfpension en ontbijtbuffet.

Hotels zonder kinderen

Genieten van een vakantie zonder kinderen, het wordt steeds populairder. Op Curaçao zijn er in ons overzicht drie adults only hotels te bekijken. De minimale leeftijd van deze hotels is 16 of 18 jaar. Wat kan je zoal doen op Curaçao voor volwassenen? Winkelen is populair onder koppels, in de hoofdstad Willemstad zijn veel leuke winkeltjes. Maak ook een wandeling door de hoofdstad en bekijk de mooie gebouwen. De geweldige baaien en stranden zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Mooiste adults only hotels Curaçao

Wat zijn de mooiste adults only hotels op Curaçao? 

  • The Ritz Village hotel
  • Casa Amalia
  • Floris Suite hotel

Dit zijn volgens ons de beste hotels alleen voor volwassenen. De hotels staan in willekeurige volgorde. 

Waarom naar Curaçao?

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de pagina over Aruba.