Adults only Aruba

Adults only vakantie naar Aruba? Wat een goede keuze! Wat zijn de mooiste adults only hotels van Aruba? Een andere benaming voor deze hotels en resorts is ‘zonder kinderen’. Deze hotels en resorts zijn alleen voor volwassen, zonder kinderen.

Adults only hotels Aruba

Aruba heeft een aantal hotels alleen voor volwassenen, ook wel ‘adults only hotels’ genoemd. Kinderen zijn niet toegestaan in deze hotels. Er geldt een minimale leeftijd, van 16 of 18 jaar. De mooiste adults only hotels op Aruba hebben wij al voor je gevonden. Ben je op zoek naar een mooi hotel, zonder de aanwezigheid van kinderen? De hotels en resorts die je hieronder kan bekijken zijn allemaal zonder kinderen.

RIU Palace Antillas - Adults only hotel Aruba

RIU Palace Antillas

Heerlijk samen op vakantie tussen alleen maar volwassenen. Direct gelegen aan het parelwitte strand van Palm Beach. Geniet van de voordelen van all inclusive. Laat het aan RIU over om haar gasten tijdens hun zonvakantie op Aruba volledig in de watten te leggen.

- Droomvakantie voor volwassenen
- Breed strand voor de deurBucuti Tara Beach resort - Adults only hotel Aruba 2

Bucuti & Tara Beach Resort

Bucuti & Tara Beach Resort is een uniek boutique resort voor koppels. Dat betekent hippe beachchairs en luxe beddengoed, maar ook biologisch eten en films kijken onder de sterren.

- Samen weg, zonder kinderen
- Op het mooiste strand van ArubaRenaissance Aruba Resort

Renaissance Aruba Resort - Marina Hotel- Gedeeltelijk Adults only

Dit resort bestaat uit 2 verschillende gedeeltes. Het hippe Marinagedeelte geschikt voor koppels (alleen volwassenen) en de ruime Ocean Suites aan het strand voor families. Allebei in het bruisende centrum van Oranjestad.

- Gedeeltelijk adults only
- All inclusiveAdults only all inclusive Aruba

Zoek je een mooi adults only all inlcusive hotel op Aruba? Het all inclusive concept is populair en wordt ook steeds populairder. Wat is de betekenis van all inclusive? Eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen, deze diensten zijn inclusief. Het is erg handig om gebruik te maken van de diensten van een all inclusive hotel omdat je je geen zorgen hoeft te maken over betalingen. Inbegrepen zijn: ontbijt, lunch, diner, snacks en dranken. Ultra all inclusive is ook mogelijk bij sommige hotels, er is dan nog meer service.

Alleen volwassenen, geen kinderen

Kinderen zijn natuurlijk leuk, toch zijn er tal van redenen waarom je kiest voor een hotel of resort alleen voor volwassenen. Geen kinderen bij het zwembad of het buffet bijvoorbeeld. Kinderen zijn enthousiast en daardoor misschien druk. Een vakantie op Aruba met alleen volwassenen en dus geen kinderen is rustiger.

Top 3 mooiste adults only hotels Aruba

Wat zijn de mooiste adults only hotels en resorts van Aruba?

  • RIU Palace Antillas
  • Bucuti & Tara Beach resort
  • Renaissance Aruba Resort Marina Hotel

Meer informatie over Aruba? Ontdek alles over het prachtige eiland. Meer vakanties bekijken? Ga dan eens naar onze pagina over Curaçao